Pentru a vizualiza versiunea optimizată pentru smartphone şi tabletă, apasă aici.

WXYZ Traduceri

Birou de Traduceri, Interpretariat,
Apostilare și Supralegalizare

Despre Noi

Vă felicit pentru alegerea făcută! Acum vă puteți relaxa, nu mai este cazul să vă pierdeți în multitudinea de servicii de pe piață, să vă întrebați „oare sunt serioși?”, „oare o să-mi livreze traducerea în timp util?”, „dar dacă nu o fie corectă?!”, „m-ar putea consilia și pe mine?”, etc. deoarece din momentul în care luați legătura cu noi, ne vom ocupa cu cel mai mare grad de profesionalism de absolut tot ceea ce aveți nevoie!

De ce noi și nu alții? Este foarte simplu! Deoacere numai la noi puteți beneficia de servicii complete în domeniul traducerilor, servicii la cel mai înalt standard de calitate furnizate în condiții de strictă confidențialitate.

Deținem o experiență vastă în domeniu, ceea ce conferă o mai mare acuratețe și precizie traducerilor noastre. Documentele traduse de noi pot fi certificate, autorizate sau legalizate astfel încât să servească nevoilor dvs. În plus, vă punem la dispoziție servicii de interpretariat consecutiv și simultan.

Acordăm o atenție deosebită fiecărui client și fiecărei situații în parte și încercăm întotdeauna să găsim cea mai bună variantă pentru dumneavoastră!

Totodată vă oferim consiliere în toate aspectele din domeniul traducerilor. Suntem deschiși la orice necesitate și dorință a clientului nostru.

Ne mândrim nu numai cu calitatea și acuratețea traducerilor noastre, dar și cu atenția deosebită acordată clienților noștri.

De-a lungul timpului ne-au oferit încrederea lor atât persoane fizice, cât și companii de renume.

La noi este soluția! Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!

Deviza noastră este: „Totul pentru satisfacția clientului”.Telefon: 0729.937.497
WhatsApp: 0729.937.497
Fax: 021.794.36.48
E-mail: traduceri@wxyz.ro

Str. Ceahlăul Nr. 10
Bl. 28 Sc. 1 Parter
București Sector 6
Localizare pe Hartă

Luni-Joi: 09 - 18   Vineri: 09 - 15
În situații speciale,
doar cu programare prealabilă,

se pot presta servicii și în Week-end.

Twitter: Traduceri_WXYZ
Facebook: @wxyz.traduceri
Google+: +WxyzRo
LinkedIn: WXYZ Traduceri